LOADING...

Alexa, Home Assistant, Siri: velük is könnyedén együttműködik az OOTT HUB

Az okos otthon rendszerek iránti érdeklődést mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a világ IT-óriásai, az Amazon, a Google és az Apple is, úgy érezték, nyitni kell a smart home piac irányában.

Amazon-Alexa, Google-Home Assistant és Apple-Siri&Homekit. Hangsúlyosan ezek a szolgáltatások a hangvezérlés irányában látják a jövőt, az eszközök okosítását pedig a partnerekre bízzák. Felmerül a kérdés, ha már van ilyenem, akkor megoldható a kapcsolat az OOTT HUB-bal?


Az OOTT HUB-on futó nyílt forráskódú rendszer előnye – a többi piaci szereplőhöz képest – a nyitottság és a rendkívül könnyű illeszthetőség. Ennek köszönhetően pedig a már meglévő hang-asszisztenseinket könnyedén a ház eszközeit vezérlő OOTT HUB-hoz társíthatjuk.

Ez a fajta rugalmasság nem csak az adott, hanem a jövőben piacra kerülő eszközök esetében is biztosítja a termék hosszú életciklusát.

A hangvezérlés ezen nagy gyártók eszközei nélkül is elérhető szolgáltatás az OOTT HUB rendszerével, csupán egy mobiltelefon kell hozzá. Ha a hangvezérlés teljes szabadságát szeretnénk élvezni, akkor már csak azt a döntést kell meghoznunk, hogy az Alexat, a Google eszközét vagy a Sirit választjuk.

TEDD KÉNYELMESEBBÉ OTTHONOD!
kenyelem_145x145_oott_hub_2018

Kényelem

Irányítsd a fűtést, klímát, világítást, redőnyöket, garázs- és kertkaput és még sok minden mást a mobilodról. Az OOTT mobil alkalmazással bárhonnan irányíthatod otthonod.

megtakaritas_145x145_oott_hub_2018

Megtakarítás

Csak akkor és annyit fűts, hűts, amikor szükséges. Automatizáld a fűtést, klimatizálást, árnyékolást. Az OOTT gondoskodik otthonod hatékony energia felhasználásáról.

biztonsag_145x145_oott_hub_2018

Biztonság

Mindig tudj mindent otthonodról, kapj riasztást mobilon a füst, szénmonoxid, csőtörés érzékelőktől, vagy akár arról is, ha nyitva hagytad a hűtő ajtaját. Az OOTT gondoskodik otthonod biztonságáról.

KINEK AJÁNLJUK AZ OKOS OTTHON MEGOLDÁST?

Új, vagy korábban épült lakásokba/házakba, irodákba.

veses_nelkül_145x145_oott_hub_2018

Vésés nélkül

Nincs szükség vésésre, nincs kosz a kiépítéskor, költséghatékony, bármikor bővíthető/átalakítható/személyre szabható megoldás

meglevo_145x145_oott_hub_2018

Meglévő eszközökhöz is

Minden nagy gyártó rendszerével kompatibilis – a legtöbb meglévő eszköz (árnyékoló távirányítók, kapunyitók, fűtési rendszerek, légkondicionálók stb) Apple HomePod, Google Home, Philips Hue, Alexa felhasználható

sosem_avul_el_145x145_oott_hub_2018

Sosem avul el

Az OOTT által használt nyílt rendszert a világon egyszerre sok százan fejlesztik. Így minden újonnan megjelenő eszköz és technológia már néhány hét alatt megjelenik a rendszerben és azonnal használható.

VEZÉRELJ MINDENT!