LOADING...

Okos otthon automatizálás: Mit tud az OOTT HUB okos otthon központ?

Az OOTT HUB okos otthon központ segítségével biztonságosabbá, költségtakarékosabbá és kényelmesebbé teheted az otthonod.

Biztonság

Számtalan szenzort, köztük tűz-, füst-, szén-monoxid-, mozgásérzékelő-, nyitásérzékelő-, csőtörés-érzékelő szenzorokat telepíthetsz otthonodba. Bármilyen nem kívánt esemény bekövetkezésekor a szenzorok saját riasztása mellett (szén-monoxid, füst, tűz) nem csak értesítést-riasztást kapsz mobilodon, de a rendszer például csőtörés érzékelésekor automatikusan el tudja zárni a vizet.

Költségtakarékosság

A napi rutinodnak megfelelően állíthatod be lakásod fűtését, hűtését. Csak akkor és ott fűts és hűts, amikor szükséges. Akár a központi termosztátot vezérled, akár a radiátorokat egyenként szabályozod, távolról állíthatod és programozhatod, hogy otthon mindig optimális legyen a klíma, de csak akkor, amikor szükséges. Ha nem fűtesz és hűtesz fölöslegesen, nem csak a költségeid lesznek alacsonyabbak, a környezetet is véded.

Kényelem

Vezérelj mindent!

Mindent, beleértve a HIFIT, a tévét, a rolókat, a világítást, a fűtést, a klímát, az öntözőrendszert, különféle háztartási eszközöket a mobilodról tudsz irányítani.

A rendszer használata személyre szabható, más-más jogosultságokat adhatsz a családtagoknak.

Az okos otthonod azonban több ennél, előre összeállított forgatókönyveket állíthatsz be, és azokat hangirányítással is indíthatod. Ilyenek lehetnek:

„Hazaértem”

A kertkapu, garázskapu magától nyílik, ha már sötét van, felkapcsol a lámpa, amire belépsz a nappaliba, a kedvenc zenéd fogad. A kapu nyílhat parancsra, de akár úgy is be tudjuk állítani, hogy automatikusan elinduljon ez a forgatókönyv, ha már csak 100 (vagy tetszőleges számú) méterre vagy otthonról.

„Hangulat”

Bekapcsol a hangulatvilágítás, elindul egy Hangulat lejátszási lista, és ha szeretnéd, még a fény is a zene ritmusára lüktet.

A forgatókönyv-lehetőségek száma korlátlan, annak csak a fantáziád szab határt.

Kinek ajánljuk?

Röviden: mindenkinek. Hosszabban akár új építésű, akár használt ingatlanokba kiépíthető.

Nincs falvésés, nincs felfordulás

Mivel rádiós rendszert használunk nem lesz szükség vésésre. A kapcsolók, dugaljak mögé, a falba süllyesztve szerelőink elhelyeznek néhány készüléket, melyek az OOTT HUB-bal kommunikálnak és megvalósítják a vezérlést. Ha új építésű házad van, és még nem késő, úgy terveztesd meg a villanyszerelést, hogy a kapcsolókhoz ne csak a fázist, de a nulla vezetéket is vezessék be a villanyszerelők. Ezzel megkönnyíted az okos otthon rendszer későbbi bővítését, kiépítését.

Mi lesz a régi távirányítós rolóimmal, légkondijaimmal?

Nincs gond, a régi eszközöket nem kell eldobni, az OOTT HUB kompatibilis a régebbi 433Mhz-es távirányítós redőnyökkel, és van megoldás az infra-távirányítós eszközök integrálására is. A legöbb modern WIFI-s légkondit pedig extra hardver nélkül tudjuk integrálni az okosotthon rendszerbe.

Mi lesz öt év múlva, le kell cserélni a rendszert?

Erre nem lesz szükség, az OOTT HUB szoftverének alapja nyílt forráskódú rendszer, az egész világon folyamatosan fejlesztik. A legtöbb új okos eszköz hetek alatt elérhető, a szoftvert rendszeresen frissítjük, így a rendszer nem avul el.

Mire van szükségem a használathoz?

Az OOTT okos otthon rendszert mobil applikációval és weben keresztül érheted el, így szükség van otthoni internetkapcsolatra. Az OOTT HUB csatlakozhat az otthoni hálózatodhoz kábelen vagy wifin. Ez utóbbit akkor ajánljuk, ha stabil wifid van. Ha a nyaralódba szeretnéd telepíteni, és ott nincs állandó internet, akkor egy mobil stick a megoldás, melyet csatlakoztatunk az OOTT HUB-ra, vagy egy LTE router.

Mivel kompatibilis?

Az OOTT HUB fejlesztésének elsődleges szempontja volt, hogy képes legyen együttműködni a piacon szabadon megvásárolható okos otthon eszközökkel. Ezért nagyon sok eszközzel kompatibilis, köztük Z-wave, RFXCOM (433Mhz), Wifi, Philips Hue, Ikea, Apple Siri, Google Home, Alexa, és Nest eszközökkel is képes együttműködni. Az OOTT applikációba beintegrálhatók az IP kamerák, a WIFI-s multimédia rendszerek, az Integra, vagy DSC riasztórnendszer, az NGBS, vagy Wavin fűtés-hűtés vezérlési rendszerek, a modern smart háztartási gépek, robotporszívók, mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek többsége. Ha bizonytalan vagy valamely eszközödben,kérdezd meg itt.

Miért biztonságos?

Kiemelt prioritással kezeljük a biztonságot. Az OOTT HUB biztonságos https csatornán kommunikál a szerverünkkel. A mobil app és a webes elérés a mi védett szerverünkön keresztül éri el az OOTT HUB okos otthon központot. Ha pedig az otthoni WIFI-re van csatlakozva a mobilod, akkor az otthoni hálózaton keresztül érhető el a rendszer, azaz nem szükséges internetkapcsolat sem.

Ha a rendszered valamilyen okból megsérül és elvesznek a beállításaid, akkor sincs gond, a telepítés mellé  backup szolgáltatást is nyújtunk. Ezzel mindig visszaállítható a személyre szabott rendszer.

Hogyan kell telepíteni?

Az okos otthon rendszer telepítését bízd szakemberre, kérj díjmentes felmérést itt!

Hol lehet beszerezni?

Az OOTT HUB okos otthon központot cégünk az OOT Technologies Kft gyártja, a készüléket teljeskörű beszereléssel itt tudod megrendelni. Kérj díjmentes felmérést itt!

Mennyibe kerül?

Ez attól függ milyen rendszert szeretnél, az egyszerűbb, kisebb rendszerek olcsóbbak, a bonyolultabbak esetében magasabb költséggel kell számolnod. Két költséggel biztosan nem kell számolnod: véséssel, felfordulással járó villanyszerelés és már meglévő távirányított eszközeid cserélésével kapcsolatos költségekkel. A várható költségekről itt találsz bővebb információt.

TEDD KÉNYELMESEBBÉ OTTHONOD!
kenyelem_145x145_oott_hub_2018

Kényelem

Irányítsd a fűtést, klímát, világítást, redőnyöket, garázs- és kertkaput és még sok minden mást a mobilodról. Az OOTT mobil alkalmazással bárhonnan irányíthatod otthonod.

megtakaritas_145x145_oott_hub_2018

Megtakarítás

Csak akkor és annyit fűts, hűts, amikor szükséges. Automatizáld a fűtést, klimatizálást, árnyékolást. Az OOTT gondoskodik otthonod hatékony energia felhasználásáról.

biztonsag_145x145_oott_hub_2018

Biztonság

Mindig tudj mindent otthonodról, kapj riasztást mobilon a füst, szénmonoxid, csőtörés érzékelőktől, vagy akár arról is, ha nyitva hagytad a hűtő ajtaját. Az OOTT gondoskodik otthonod biztonságáról.

KINEK AJÁNLJUK AZ OKOS OTTHON MEGOLDÁST?

Új, vagy korábban épült lakásokba/házakba, irodákba.

veses_nelkül_145x145_oott_hub_2018

Vésés nélkül

Nincs szükség vésésre, nincs kosz a kiépítéskor, költséghatékony, bármikor bővíthető/átalakítható/személyre szabható megoldás

meglevo_145x145_oott_hub_2018

Meglévő eszközökhöz is

Minden nagy gyártó rendszerével kompatibilis – a legtöbb meglévő eszköz (árnyékoló távirányítók, kapunyitók, fűtési rendszerek, légkondicionálók stb) Apple HomePod, Google Home, Philips Hue, Alexa felhasználható

sosem_avul_el_145x145_oott_hub_2018

Sosem avul el

Az OOTT által használt nyílt rendszert a világon egyszerre sok százan fejlesztik. Így minden újonnan megjelenő eszköz és technológia már néhány hét alatt megjelenik a rendszerben és azonnal használható.

VEZÉRELJ MINDENT!