LOADING...

RÓLUNK

BEMUTATKOZUNK

OKOS OTTHON RENDSZEREKET ÉPÍTÜNK

Kényelem 

Irányíts bármit, bárhonnan. Használd az appot vagy a hangvezérlést, egy okos otthonban mindent a mobilodról tudsz kezelni. Egyszerűen és kényelmesen. 

Szeretnéd, ha csak annyit kéne mondanod: hazaértem, és máris nyílna a kapu, életre kelne a kerti világítás, bekapcsolna a kedvenc zenéd és felgördülnének a redőnyök? Nem probléma! Jólesne, ha a nyaralóban már reggel elindulna a fűtés, hogy kellemes melegbe érkezzetek egy hideg téli pénteken? Sima ügy! Nem vagy benne biztos, bezártad-e a kertkaput, mielőtt elindultál? Fél pillanat alatt megnézheted, és pótolhatod, ha elmaradt. A gyerekeid mindig égve hagyják az összes lámpát? Nem gond.  

Mostantól a lakásod összes funkciója kéznél van. Bárhol, bármikor. A világítás, a hűtés, a fűtés, a kapcsolók, a kapu, az összes érzékelő és redőny, a kamerák, a multimédia rendszereid vezérlése és még ezer más dolog – az ujjbegyedben.  

Biztonság 

Mindig tudj mindent az otthonodról! A füst-, tűz-, szénmonoxid-, csőtörés-, hőmérséklet- és még sok más érzékelőknek, valamint a kameráknak köszönhetően otthonod mindig biztonságban lesz. Ha mégis történik valami baj, azonnal értesítést kaphatsz, és azonnal beavatkozhatsz, bárhol tartózkodsz is a világban. 

Olyan szerverarchitektúrát és titkosítási rendszert használunk, amely megakadályozza, hogy illetéktelenek hozzáférjenek az okos otthon rendszeredhez. Automatikus és manuális backup funkciót biztosítunk a felhőben, így a beállításaid sohasem veszhetnek el.  

Energiamegtakarítás 

Csökkentsd az energiaköltséget! A fűtésed, klímád, árnyékolóid és a nyílászárók okos beállításaival, szabályozásával energiát, és így pénzt takarítasz meg. 

Egyszerűen, bármilyen lakásban, vésés és felfordulás nélkül 

Vezeték nélküli technológiát használunk, amivel vésés és felfordulás nélkül, olcsóbban, gyorsabban lesz okos az otthonod.  

Az OOTT központ minden rendszerrel – Google home, Apple home, Alexa, Nest, Phillips Hue  – és minden eszközzel együttműködik. Így a kapcsolókkal, mozgás-, füst-, víz-, hő- és teljesítményérzékelőkkel, a klímával, fűtéssel, redőnnyel, kapu- és garázs távirányítóval, kamerákkal, multimédiás eszközökkel is. Így a meglévő eszközeidet is integráljuk a rendszerbe, nem kell elkötelezned magad egyetlen gyártó mellett, velünk szabadon válogathatsz.  

Okos otthon központot gyártunk 

Az általunk fejlesztett és gyártott OOTT HUB okos otthon központ többféle rádiós szabványt (Z-wave, RFXCOM, Zig-Bee, wifi) támogat, így alkalmazásával a piacon forgalmazott termékek szinte bármelyikét be tudjuk építeni a rendszerbe. Az OOTT HUB wifin, vagy kábelen csatlakozik a belső hálózatodhoz, az okos otthon perifériákat rádión keresztül éri el. El tudod helyezni akár az íróasztalodon, vagy a könyvespolcodon, akár az Apple Home, a Google Home, vagy épp Alexa mellett. 

Okos otthon eszközöket forgalmazunk 

A Smart Home eszközök iránt érdeklődők webshopunkban számos okos otthon eszközt megtalálhatnak. 

Cégünkről 

Az OOT Technologies Kft-t Burányi Róbert és Rónai Balázs 2017-ben alapította. A társaságba 2018-ban tőkeemeléssel kisebbségi részesedést szerzett a Hiventures kockázati alap.

ALAPÍTÓK

Mérnök-közgazdász. Első diplomáját a Budapesti Villamosmérnöki karon, másodikat a Budapesti Közgazdasági egyetemen szerezte. Kis és nagyvállatoknál szerzett felsővezetői, menedzseri tapasztalatot.

Rónai Balázs társalapító

Informatikus-gépész mérnök Kis- és nagyvállalatoknál töltött be rendszermérnöki, menedzseri és vezetői pozíciókat. Szakértői ismeretekre tett szert az okos otthon rendszerek területén, az OOTT központ hardver és szoftver fejlesztései az ő nevéhez fűződnek.

Burányi Róbert okos otthon szakértő