LOADING...

Miért jó okosítani a házimozi erősítőt?

Sokan, ha az otthonuk okosításába belevágnak, nem igazán gondolkoznak a redőny- és világítás megoldásokon túl más kényelmi funkciókban. Pedig igen nagy kár nem kihasználni a technológia nyújtotta pompás lehetőségeket. A házimozi erősítőben rejlő okos funkciók a zene- és filmszeretők nagy kedvencei lehetnek.

A házimozi erősítők okos otthon vezérlése (OOTT hub) például rögtön két módon is megoldható. Új eszközök esetében már igen gyakori a LAN vagy wifi kapcsolat. Ezeken a felületeken keresztül pedig egyszerű az eszközök ki-be kapcsolása, a hangerő szabályozása, a bemeneti forrás kiválasztása és számtalan további beállítás.

Az olyan eszközök esetében, amelyek nem rendelkeznek ezekkel a csatlakozó felületekkel, egy infra átjátszó nyújt segítséget. Ugyanis erre felprogramozhatjuk a kívánt távvezérlő funkciókat, és már kész is az okos otthonnal vezérelhető házimozink.

De miért akarnánk okosítani egy erősítőt?

Mert igen kényelmessé teszi az életet. Gondoljunk csak bele. Például egy „hazaértünk” forgatókönyv indítása nem csupán a kaput és garázst nyitná ki, a redőnyt húzná fel, vagy például, sötétedés után bekapcsolná a világítást, hogy ne botorkáljunk a lakásban, hanem a kedvenc zenénkkel fogadna minket az okos otthonunk.

De nem csak ezért érdemes okosítani az erősítőt, hiszen a kanapén elnyúlva még számtalan kényelmi funkcióval kényeztethet minket. Mobilunkról, tabletünkről vezérelhető:

  • a ki-bekapcsolás,
  • a hangerő szabályozása,
  • a bemeneti forrás kiválasztása (TV, Spotify, rádió),
  • vagy akár a hanghatások beállítása.

Arról nem is beszélve, hogy nem szükséges külön applikációt használni, hanem a többi okosított eszközzel együtt, már a házimozi erősítőnk is az OOTT applikációból lenne elérhető.

Okos otthon rendszerünk (OOTT hub) nem csupán kényelmi, de számtalan biztonsági megoldást is nyújt.

TEDD KÉNYELMESEBBÉ OTTHONOD!
kenyelem_145x145_oott_hub_2018

Kényelem

Irányítsd a fűtést, klímát, világítást, redőnyöket, garázs- és kertkaput és még sok minden mást a mobilodról. Az OOTT mobil alkalmazással bárhonnan irányíthatod otthonod.

megtakaritas_145x145_oott_hub_2018

Megtakarítás

Csak akkor és annyit fűts, hűts, amikor szükséges. Automatizáld a fűtést, klimatizálást, árnyékolást. Az OOTT gondoskodik otthonod hatékony energia felhasználásáról.

biztonsag_145x145_oott_hub_2018

Biztonság

Mindig tudj mindent otthonodról, kapj riasztást mobilon a füst, szénmonoxid, csőtörés érzékelőktől, vagy akár arról is, ha nyitva hagytad a hűtő ajtaját. Az OOTT gondoskodik otthonod biztonságáról.

KINEK AJÁNLJUK AZ OKOS OTTHON MEGOLDÁST?

Új, vagy korábban épült lakásokba/házakba, irodákba.

veses_nelkül_145x145_oott_hub_2018

Vésés nélkül

Nincs szükség vésésre, nincs kosz a kiépítéskor, költséghatékony, bármikor bővíthető/átalakítható/személyre szabható megoldás

meglevo_145x145_oott_hub_2018

Meglévő eszközökhöz is

Minden nagy gyártó rendszerével kompatibilis – a legtöbb meglévő eszköz (árnyékoló távirányítók, kapunyitók, fűtési rendszerek, légkondicionálók stb) Apple HomePod, Google Home, Philips Hue, Alexa felhasználható

sosem_avul_el_145x145_oott_hub_2018

Sosem avul el

Az OOTT által használt nyílt rendszert a világon egyszerre sok százan fejlesztik. Így minden újonnan megjelenő eszköz és technológia már néhány hét alatt megjelenik a rendszerben és azonnal használható.

VEZÉRELJ MINDENT!