LOADING...

Mire való az okosotthon kalkulátor, és hogyan használd?

Ha egyetlen mondatban kellene összefoglalnunk, hogy miért érdemes kipróbálnod az okosotthon kalkulátorunkat, akkor egészen egyszerűen azt mondanánk: azért, hogy a segítségével ki tudd számolni, hogy mennyibe kerülhet a lakásod, házad okosotthonná alakítása, hogyan teheted kényelmesebbé, modernebbé az életteredet. Persze, van még más előnye is az okosotthon kalkulátornak: ebben a cikkben megírjuk, és azt is, hogyan használd.

Ezért készült az okosotthon kalkulátor (marketingtrükkök nélkül)

Szakemberek szerint (és szerintünk is) ma már elvárt, hogy szinte bárminek az árát kiszámolhasd az interneten: például néhány kattintással megtudd, hogy mennyibe kerül majd a nyaralásod, az autód kötelezője, vagy éppen az, hogy okosotthonná alakítsd a lakásodat (vagy házadat). És mindezt kristálytisztán, érthetően, rejtett tételek nélkül szeretnéd, mert pontosan emlékszel az olyan idegtépő bosszantó dolgokra, mint a nyaralásos marketingtrükk, amikor az extrém csábító árban „sajnos” nem volt benne a reptéri illeték és még egy egész sor tétel, ami minimum megduplázta az eredeti árat.

Az okosotthon kalkulátort azért készítettük, hogy – mindenféle marketingtrükk nélkül – tételesen kiszámolhasd, hogy mennyibe kerülne az okosotthonod.

Az előnyök

Az okosotthon kalkulátornak számtalan előnye van: megismertet a lehőségeiddel (biztosan találsz benne olyan okoseszközt amire nem gondoltál), teljesen a személyedre – illetve az otthonodra – szabjuk (tehát pontosan arra kapsz ajánlatot, amire szükséged van) pillanatok alatt megvan nincs szükség egyeztetésre, megbeszélésekre: egyszerűen ki tudod magadnak számolni, és meg tudod hozni a döntést, hogy továbblépsz-e?

Az okosotthon eszközök: számtalan feladatra

Napról napra változik, fejlődik azoknak az eszközöknek a sora, amelyekkel kényelmesebbé teheted az otthonodat. Ma már nem csak a kapcsolóid, a fűtésed, vagy a redőnyöd lehet automatizált, hanem számtalan olyan (hasznos) okosotthon eszköz létezik, amelyik figyelemre méltó. A vízfolyás érzékelő az okoslégkondi vagy az okoskonnektor segít spórolni. Az okosredőny, az okosgarázskapu a kényelmedet szolgálja míg az okos szénmonoxid érzékelő, az okos gázszivárgás érzékelő, vagy az okostűzjelző a biztonságodat szolgáljak.

Így használd az okosotthon kalkulátort

Az okosotthon kalkulátor használata rendkívül egyszerű: ha ismered a vágyott okoseszközt, el tudod dönteni nem csak azt, hogy szeretnéd-e, hanem azt is, hogy hány darabra van szükséged. (Ha nem vagy egészen biztos abban, hogy egy adott okoseszköz kell, vagy nem, akkor van egy tippünk: szükséged van rá, hiszen amire nincs szükséged, azt azonnal ki tudod zárni). Nincs más dolgod, mint lépésről lépésre haladni, beírni a darabszámokat, a rendszerünk pedig (a háttérben) elkészíti a kalkulációt, amit aztán az általad megadott mailcímre elküldünk neked.

 

Felezd meg az okosotthon költségeidet!

A jelenlegi állásfoglalás szerint az okosotthon eszközök megvásárlására, és az okosotthon kiépítésére igénybe veheted (ha minden szempontnak megfelelsz) a lakásfelújítási támogatást, így akár meg is felezheted a költségeidet. Fontos információ, hogy a kapott okosotthon ár nem minősül ajánlattételnek, ez egy tájékoztató ár, amelyik még nem szerződés. Természetesen nem kell attól tartanod, hogy jelentősen változik, mérvadó, de nem ajánlattétel.

Kattints és számold ki, hogyan és mekkora ráfordítással lehet modern okosotthonod!

TEDD KÉNYELMESEBBÉ OTTHONOD!
kenyelem_145x145_oott_hub_2018

Kényelem

Irányítsd a fűtést, klímát, világítást, redőnyöket, garázs- és kertkaput és még sok minden mást a mobilodról. Az OOTT mobil alkalmazással bárhonnan irányíthatod otthonod.

megtakaritas_145x145_oott_hub_2018

Megtakarítás

Csak akkor és annyit fűts, hűts, amikor szükséges. Automatizáld a fűtést, klimatizálást, árnyékolást. Az OOTT gondoskodik otthonod hatékony energia felhasználásáról.

biztonsag_145x145_oott_hub_2018

Biztonság

Mindig tudj mindent otthonodról, kapj riasztást mobilon a füst, szénmonoxid, csőtörés érzékelőktől, vagy akár arról is, ha nyitva hagytad a hűtő ajtaját. Az OOTT gondoskodik otthonod biztonságáról.

KINEK AJÁNLJUK AZ OKOS OTTHON MEGOLDÁST?

Új, vagy korábban épült lakásokba/házakba, irodákba.

veses_nelkül_145x145_oott_hub_2018

Vésés nélkül

Nincs szükség vésésre, nincs kosz a kiépítéskor, költséghatékony, bármikor bővíthető/átalakítható/személyre szabható megoldás

meglevo_145x145_oott_hub_2018

Meglévő eszközökhöz is

Minden nagy gyártó rendszerével kompatibilis – a legtöbb meglévő eszköz (árnyékoló távirányítók, kapunyitók, fűtési rendszerek, légkondicionálók stb) Apple HomePod, Google Home, Philips Hue, Alexa felhasználható

sosem_avul_el_145x145_oott_hub_2018

Sosem avul el

Az OOTT által használt nyílt rendszert a világon egyszerre sok százan fejlesztik. Így minden újonnan megjelenő eszköz és technológia már néhány hét alatt megjelenik a rendszerben és azonnal használható.

VEZÉRELJ MINDENT!