LOADING...

Okos napelem rendszer: Napelem bekötése az OOTT okosotthon rendszerbe

Az emelkedő energiaárak miatt egyre többen telepítenek okosotthon rendszert a lakásukba. Az okosotthonrendszerrel optimalizálni lehet az energiafelhasználást és ezzel csökkenteni a rezsiköltségeket. Az energiafogyasztás csökkentése mellett kihasználva a különféle támogatási programokat rengeteg ingatlant látnak el napelemes rendszerekkel is. A két rendszer integrálása ma már könnyedén megoldható, a napelem bekötése az OOTT okosotthon rendszerbe néhány kattintással megoldható.

A népszerű SolarEdge és Fronius rendszerek könnyen integrálhatók az OOTT okosotthon rendszerbe, így a napelemek termelését, az inverter szinte minden paraméterét az OOTT rendszerében is követhetjük.

Napelem termelés nyomonkövetése az OOTT okosotthon rendszerben

 

Egy háromfázisú okos árammérő (pl:Shelly 3EM) beépítésével fázisonként nyomonkövethetjük az áramtermelést, a felhasználást és a vásárlást is akár kWh-ban, akár forintban. Egy-két további relé beillesztésével pedig az is megoldható, hogy távolról, mobil applikáción keresztül feszültségmentesítsük és ismét feszültség alá helyezzük a házat.

 

Napelem inverter monitorozása az OOTT okosotthon rendszerben

 

Napelem napi teljesítmény monitorozása az OOTT okosotthon rendszerben

 

Napelem havi és éves teljesítmény monitorozása az OOTT okosotthon rendszerben

 

Önmagában az áramfogyasztás és energiaköltségek folyamatos monitorozásával sok energiát takaríthatunk meg, a költségek nyomon követése ugyanis fokozza az energiatudatosságot és megtakarításra sarkall.

TEDD KÉNYELMESEBBÉ OTTHONOD!
kenyelem_145x145_oott_hub_2018

Kényelem

Irányítsd a fűtést, klímát, világítást, redőnyöket, garázs- és kertkaput és még sok minden mást a mobilodról. Az OOTT mobil alkalmazással bárhonnan irányíthatod otthonod.

megtakaritas_145x145_oott_hub_2018

Megtakarítás

Csak akkor és annyit fűts, hűts, amikor szükséges. Automatizáld a fűtést, klimatizálást, árnyékolást. Az OOTT gondoskodik otthonod hatékony energia felhasználásáról.

biztonsag_145x145_oott_hub_2018

Biztonság

Mindig tudj mindent otthonodról, kapj riasztást mobilon a füst, szénmonoxid, csőtörés érzékelőktől, vagy akár arról is, ha nyitva hagytad a hűtő ajtaját. Az OOTT gondoskodik otthonod biztonságáról.

KINEK AJÁNLJUK AZ OKOS OTTHON MEGOLDÁST?

Új, vagy korábban épült lakásokba/házakba, irodákba.

veses_nelkül_145x145_oott_hub_2018

Vésés nélkül

Nincs szükség vésésre, nincs kosz a kiépítéskor, költséghatékony, bármikor bővíthető/átalakítható/személyre szabható megoldás

meglevo_145x145_oott_hub_2018

Meglévő eszközökhöz is

Minden nagy gyártó rendszerével kompatibilis – a legtöbb meglévő eszköz (árnyékoló távirányítók, kapunyitók, fűtési rendszerek, légkondicionálók stb) Apple HomePod, Google Home, Philips Hue, Alexa felhasználható

sosem_avul_el_145x145_oott_hub_2018

Sosem avul el

Az OOTT által használt nyílt rendszert a világon egyszerre sok százan fejlesztik. Így minden újonnan megjelenő eszköz és technológia már néhány hét alatt megjelenik a rendszerben és azonnal használható.

VEZÉRELJ MINDENT!