LOADING...

NOVAERUS LÉGTISZTÍTÓ ÉS LEVEGŐ FERTŐTLENÍTŐ

NOVAERUS LÉGTISZTÍTÓ ÉS LEVEGŐFERTŐTLENÍTŐ

Kristálytiszta, vírusmentes levegőd lehet!

A téged körülvevő levegő ebben a pillanatban is tele van számodra veszélyes, és láthatatlan szennyeződésekkel: porral, pollenekkel, baktériumokkal, spórákkal, különböző élősködőkkel és az – akár világjárványt okozó – halálos vírusokkal is.

A Novereus légtisztító segítségével kristálytiszta lesz a levegőd: por, pollen, atkamentes, emellett megvédhetned magadat, és a családodat is a vírusoktól.  Ismerd meg!

Levegő fertőtlenítő, ami kettő ezredmásodperc alatt bontja le a baktériumokat, vírusokat

A Novereus légtisztító gépet évek óta alkalmazzák kórházakban, közintézményekben, és számtalan olyan helyen, ahol fontos, hogy a levegőben egyetlen baktérium, por, vírus se maradhasson: a fertőtlenítő hatást biztosító plazmamező 2 ezredmásodperc alatt nem csak elpusztítja ezeket, hanem szagtalanít is. A légtisztító hatékonyságát számtalan – független, hivatalos – laborteszt is bizonyítja.

Van 3 okunk amiért kellhet neked a Novaerus légtisztító (a gép egy gyilkos, elmondjuk miért)

  1. Akár sokkal több mint 3 okot is tudnánk mondani amiért fontos lehet neked a légtisztítónk, de ennyi is elég lesz ahhoz, hogy felelős döntést hozz.
    Kíméletlen vírusölő: nem azt ígérjük, hogy „kicsit kevesebb lesz a vírus” és  nem is azt, hogy „majdnem minden szennyeződést eltüntet, és majdnem minden vírust megöl”. Sőt, nem is ígérünk. Tesztek bizonyítják, hogy a Novareus légtisztító kivétel nélkül mindent megszűr, ami a levegőben van, és 99,98 %-ban tiszta, fertőzésmentes levegőt kapsz. A gép egy gyilkos: se vírus, se atka, se kellemetlen szag, csak kristálytiszta levegő marad utána. Ez pedig akár, életmentő is lehet.
  2. Elfelejtheted az allergiát, asztmát: lehet pollen, por, penészgomba, bármi, ami eddig gondot okozott az életedben, a Novareus légtisztító használatával el fognak múlni a panaszaid, mert a tökéletesen tiszta levegőben nincs semmi ami irritálhatna.
  3. Észrevehetetlen. A Novareus észrevehetetlen, nem zajos, nem igényel törődést  (nem kell szűrőt sem cserélgetned, gondozásmentes), és gazdaságos mert kevesebbet fogyaszt, mint egy átlagos izzó. Emellett szép, modern dizájnja van, bármilyen enteriőrben megállja a helyét.

Kattints, szerezd meg, legyen kristálytiszta, vírusmentes a levegőd:

Védd meg a szeretteidet, az otthonodat!

Otthoni használatra elsősorban a védendő helyiség alapterülete alapján ajánlott készüléket az alábbiak alapján:

Novaerus Protect 200 Home Care szobai légtisztító

Novaerus protect 200 légtisztító berendezés lakásba

A Novareus Protect 200 Home Care 16 négyzetméteres szobaméretig fertőzés, pollen, por atka, és vírusmentesíti a szobádat (természetesen a kellemetlen szagokat is eltünteti). Halk, bárhova teheted, és vírusölő is.

 

 

Novaerus Protect 800 Home Care légtisztító berendezés lakásba

Protect 800

 

A Novareus Protect 800 Home Care a több mint 16 négyzetméteres szobákban segít majd neked tökéletesen tisztává, pollen, szag, és vírusmentessé varázsolni a levegőt.

 

 

Mindkét készülék elhelyezhető felületen (pl. pulton – a Protect 800-as készülék esetében ehhez asztali állvány szükséges), illetve falra is szerelhető. A megfelelő típus kiválasztásában telefonon vagy akár e-mailben állunk rendelkezésre. A helyiség(ek) adottságait, a terhelés mértékét és jellegét pontosítva könnyebb a megfelelő típust kiválasztani.

Vírusmentes, kristálytiszta levegő irodákban, gyógyszertárakban, boltokban, üzletekben

A Novareus Protect 200 Advanced Care és a Novareus Protect Advanced Care 800 irodákban, gyógyszertárakban, boltokban, üzletekben, nagyobb forgalmú, és méretű helyeken alkalmazhat, és védi meg a szennyeződéstől, pollenektől, vírusoktól a munkatársaidat, vendégeidet.

Ha nem otthoni megoldásokat keresel kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot emailben az info@oott.hu mailcímen vagy a 36 20 284 6602 -as telefonszámon.

Tudj meg mindent a termékeinkről, ide kattintva letöltheted a termékismertetőket!

 

Letölthető termékismertető