LOADING...

Okos otthon vezérlés kompromisszumok nélkül

Egy okosotthonnak számtalan előnye van, de amíg nincs egy központi okos otthon vezérlőnk előfordulhat, hogy az egyes okoseszközök vezérléséhez külön-külön távirányítók, applikációk szükségesek. Ez egyrészt nem kényelmes, másrészt gondot jelenthet, ha a már meglévő okoseszközeid nem kommunikálnak egymással.

Az OOTT okos otthon vezérlés ezekre a problémákra ad megnyugtató választ: a segítségével irányíthatod, programozhatod az okosotthonod eszközeit, így maximálisan kihasználhatod az okosotthonod előnyeit.

Okos otthon kompromisszumokkal?

Kétségtelen, hogy egy okosotthon kényelmes nyújt, de sok kompromisszumot is megkövetel tőled.

Hiába van okosotthonod, amikor elindulsz haza külön-külön applikációval kell bekapcsolnod a légkondidat, a fűtésedet, vagy a robotporszívót. Lehet, hogy különböző távirányítókra van szükséged ahhoz, hogy leengedd a redőnyt, vagy becsukd a kertkaput, felkapcsold a lámpákat. Szerintünk ez túl sok applikáció, távirányító, és nem kényelmes.

Az OOTT okos otthon vezérlés megoldása éppen ezeket a feladatokat veszi át tőled, és éppen amiatt lesz végre kompromisszumoktól mentes az okosotthonod.

OOTT Hub a jövőálló okos otthon vezérlés

Az OOTT Hub okosotthon központ a megoldás arra, hogy élvezd az okosotthonod összes előnyeit és végre megkapd azt a kényelmet, ami jár neked. Az OOTT-Hub nem más, mint az okosotthonod agya, a segítségével – végre alkalmazások és távirányítók nélkül – vezérelheted és programozhatod az okoseszközeidet. (Akik egyébként egymással is kommunikálnak majd.)

Képzeld el, hogy van egy OOTT-Hub-od.

Mivel programozható, ezért a napi rutinodnak megfelelően beállítod a fűtést a hűtést, a légkondidat beállíthatod mikor kapcsolja fel a villanyokat mikor engedje le vagy húzza fel a redőnyt.

Alkonyatkor (vagy ha azt érzékeli nem elég a fény) felkapcsolja a világításodat, és ha szeretnéd minden szobában beállíthatod mikor kapcsoljon lámpát, vagy mikor oltsa le.

Akkor és ott lesz meleg, amikor és ahol kéred merta az OOTT Hub– vezérli a fűtésedet. Az OOTT Hub segítségével végre valóban okosotthonod lehet.

Az OOTT Hub okos otthon vezérlő

Technikailag úgy készítettük el a leendő okosotthon központodat, hogy minden jelenlegi és jövőbeli okoseszközöddel tudjon kommunikálni, minddel kompatibilis legyen, folyamatosan fejlődjön.

Vannak még további előnyei is az OOTT Hub-nak. Bármikor összehangolható a jelenlegi rendszereddel (és akármikor bővíthető), nem kell falat vésned (mert vezeték nélküli) és még szép is. Akárhova is teszed a lakásodban, házadban olyan lesz, mint egy modern dísztárgy.

Szerezd meg, és élvezd az okosotthon előnyeit!

Ez az okos otthon vezérlő minden okoseszközöddel kompatibilis


Tudjuk, hogy nincs annál frusztrálóbb, mint amikor az egyes okoseszközeid nem kompatibilisek egymással.

Éppen ezért az OOTT HUB fejlesztésénél az volt a legfontosabb, hogy kivétel nélkül képes legyen együttműködni a piacon megvásárolható okosotthon eszközzel.

Az OOTT HUB okosotthon kompatibilis a

  • Z-wave,
  • a 433Mhz távirányítós redőnyök többségével,
  • számtalan Wifi-s eszközzel,
  • Philips Hue,
  • Ikea,
  • Apple Siri,
  • Google Home,
  • Alexa,
  • és Nest eszközökkel is.

RÁNK SZÁMÍTHATSZ

Ha bizonytalan vagy abban, hogy a jelenlegi eszközeidet is tudja majd vezérelni akkor kérj szakmai segítséget akár most: +36 20 284 6602

Az OOTT HUB biztonságos

Biztonságos kapcsolat VPN-en keresztülAz OOTT HUB egy 100%-ig biztonságos VPN csatornán kommunikál a szerverünkkel.

A mobil applikáció és a webes elérés a mi – maximálisan védett szerverünkön és a VPN csatornán keresztül – éri el az OOTT HUB okosotthon központot.

Az sem gond, ha valamilyen gond lesz a rendszerrel, mert a telepítés mellé egy backup szolgáltatás is jár: gond esetén visszaállítjuk az eredeti állapotot és minden egy perc alatt olyan, mint volt, semmi sem tűnik el.

Kíváncsi vagy mennyibe kerülne a rendszer kiépítése?

Használd az Okos Otthon Kalkulátort!

Szeretnéd megrendelni az okos otthon kiépítést?

Írd meg, mire vágysz!