Aeotec Multi Sensor 6

25 080 Ft

mozgás, fény, hőmérséklet, pára, rezgés, UV érzékelő

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 1220000013100 Kategória:

Leírás

Mozgásérzékelő.

Mozgásérzékelés riasztáshoz, mozgásérzékelés jelenlét érzékeléshez, mozgásérzékelés vezérléshez. A MultiSensor 6 több, mint egy intelligens biztonsági érzékelő. Az 5 méteres hatótávjával és 120°-os látoszögével a MultiSensor 6 segítségével biztonsági és fűtési rendszert vezérelhetünk, energiát tudunk megtakarítani. Hasznos információ, ha tudjuk, hogy egy szobában van valaki, vagy egy helység üres.

Hőmérséklet-érzékelő.

Az motoros függönyöktől kezdve az ablakokon át a ventillátorokon keresztül a termosztátokig számos lehetőség van arra, hogy stabilan tartsuk a hőmérsékletet egy helységben. A MultiSensor 6 éppen ehhez biztosít információt, minden egyes érzékelő -10~50°C fokos tartományban pontosan méri a hőmérsékletet és folyamatosan küldi az adatokat a központnak.

Fényérzékelő.

Az automatikus fényerőszabályozás csak annyire intelligens, amennyire a rendszer az. A MultiSensor 6 segítségével valós időben mérhetjük és szabályozhatjuk a fényerőt egy helységben a függönyök, árnyékolók, világítás szabályozásával legyen akár nappal, vagy éjszaka.

Páratartalom-érzékelő.

A fürdőszobák és konyhák gyakran párásodnak, miközben a nappali, vagy hálószoba levegője pedig túl száraz. A MultiSensor 6 képes folyamatosan mérni 0 és 100% között a relatív páratartalmat és az okos otthon központ segítségével szabályozni a ventillátorok, motoros nyilászárók, páramentesítők, és párásítók működését.

Rezgés érzékelő.

A MultiSensor 6 érzékeli a saját és környezete rezgéseit, vibrációját. A vibrációban érzékelhető apró változások jelzést adhatnak a riasztó rendszernek, hogy egy illetéktelen személy manipulálja az érzékelőt, vagy esetleg földrengés történt.

UV érzékelő.

A MultiSensor 6 képes pontosan mérni az ártalmas UV sugárzás erősségét a World Health Organisation UV Indexének megfelelő szabvány szerint.

Perfect power

A MultiSensor 6 üzemeltethető hálózati táppal, egy USB kábel csatlakoztatásával, vagy elemmel/akkumulátorral

Tulajdonságok:

  • 6 integrált érzékelő egyben
  • Az elemes variáns előre beállítható időközönént, a kábles valós időben közvetíti a mért adatokat a központnak
  • Tápellátás: USB kábel, vagy 2x CR-123A elem
  • Vezeték nélküli technológia: Z-Wave Plus

További információk

táp

elem

gyártó

Aeotec