LOADING...

Építsen olcsón okos otthonokat!

Kevesebb, mint az építési költségek 2-4 százalékáért okos otthont telepítünk épülő, vagy felújítás alatt álló ingatlanjába! Ez a beruházás amerikai kutatási eredmények szerint akár 5-10 százalékkal is emelheti a kész ingatlan értékét. A rendszer kiépítése nem igényel semmilyen előkészületet. Egy átlagos lakásba a kivitelezés utolsó szakaszában 1-2 nap alatt telepítjük és beüzemeljük az okos otthon rendszer.

Ingatlanfejlesztőként, kivitelezőként, vagy tulajdonosként gondoljon arra, hogy a teljes ingatlan építési költségének töredékéért, 2-4 százalékáért okos otthon rendszert valósíthat meg. Az okos otthon rendszerrel ellátott ingatanok értéke esetenként 5-10 százalékkal is meghaladhatja egyebekben hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlanok értékét és az ilyen ingatlanok jóval gyorsabban találnak gazdára, mint hagyományos társaik.

Az OOTT okos otthon rendszerről röviden

  • Nincs szükség vésésre és speciális előkészületekre, az OOTT rendszere rádiós. A rendszert az OOTT szakemberei teljeskörűen kiépítik.
  • Meglévő eszközökkel, távirányítós redőnyökkel, klímákkal, fűtési rendszerekkel, kapcsolókkal, garázs és kertkapukkal és még számtalan eszközzel kompatibilis, nem szükséges ezek cseréje.
  • Az OOTT HUB okos otthon központ nyílt forráskódú (Domoticz), évek óta folyamatosan fejlesztett és sok ezer felhasználó által tesztelt, megbízható rendszeren alapul. Az OOTT rendszere sohasem avul el, mert az újonnan megjelenő eszközökhöz (Pl Philis HUE, IKEA, Nest, Alexa, Google Home, Apple Home) hála a közösségi fejlesztésnek, néhány hét alatt megjelennek a pluginok, és onnantól ezek is integrálhatóak a rendszerbe.
  • Az OOTT rendszere 433Mhz, 866Mhz (Zwave) és Wifi rádiófrekvenciákon működik lefedve ezzel a legtöbb rádiós okos otthon perifériát.
  • Az OOTT HUB okos otthon központ hardware a piacon elterjedt, több tízezer példányban értékesített kipróbált, megbízható fő egységekből (Raspberry PI, Razberry.Me Zwave controller, RFXCOM controller) áll össze.
  • Az OOTT okos otthon rendszer az üzemeltető OOT Technologies által távolról frissíthető, adminisztrálható, az ügyfelek beállításmódosítási kérései távolról elvégezhetőek.
  • A rendszerről naponta automatikus, és tetszőleges időközönként manuális backupok készülnek a felhőbe, a beállítások nem vesznek el.
  • Az OOTT HUB biztonságáról a külvilág felé a központ és az OOTT biztonságos szervere közötti dedikált biztonságos VPN kapcsolat, továbbá az okos otthon központ és az ügyfél LAN közötti tűzfal gondoskodik.

OOTT okos otthon rendszer

 

De miért van igénye a tulajdonosoknak okos otthonnal ellátott ingatlanra?

1. Az okos otthon csökkentheti az energiaköltségeit

Automatizált, mobilról is vezérelhető fűtés, klíma, árnyékolás;
akár 15-30 százalékos energiamegtakarítás is elérhető. Csak, akkor, és ott fűtsön, hűtsön, ahol és amikor szükséges.

i. Ha nyitva marad egy ablak, automatikusan szünetelteti a fűtést, hűtést
ii. Automatikusan lehúzza a rolót, ha betűz a nap
iii. Elutazáskor minimura veszi a fűtést, és még távolról hazautazás előtt befűthet
iv. Napszakonként, a hét napja szerint, szobánként szabályozható a fűtés/hűtés

Világítás
Nincs több égve felejtett lámpa. A világítási köröket automatikusan lekapcsolja, mobilról is vezérelheti

2. Az okos otthon biztonságosabbá teheti otthonát

a. Tűz, füst, CO riasztás és vészforgatókönyvek

i. Tűz, füst, vagy CO veszély esetén fény, hang, és mobil riasztást küld
ii. Automatikus elzárja a gázcsapot, bekapcsolja az elszívó ventilátorokat

b. Vízfolyás riasztás és vészforgatókönyvek

i. Vízfolyás esetén riasztást küld mobilon
ii. Elzárja a fő vízelzárót

c. Nyitva hagyott ajtó, ablak esetén riasztást küld, vészforgatókönyvet indít. A rendszer nem helyettesíti a független rendszerként üzemelő riasztót!

i. Hang, fény, mobil riasztás

d. Nyitva hagyott hűtőajtóról riasztást küld
e. Mobilon közvetíti a kamerák képét
f. Távolról vezérelheti a bejárati ajtót: kódot adhat meg a takarítónőnek, vagy vendégeinek, amellyel csak meghatározott ideig, vagy időpontban juthatnak be a lakásba.
g. Távolról vezérelheti a konnektorokat: Ha bekapcsolva felejtette a vasalót, mobilról lekapcsolhatja.

3. Az okos otthon kényelmesebbé teheti otthonát

a. Vezéreljen mindent mobiljáról:

i. kapuk, világítás, fűtés, klíma, árnyékolás, HIFI
ii. Távolról vezérelheti a bejárati ajtót: kódot küldhet a takarítónőnek, vagy vendégeinek, amellyel csak meghatározott ideig, vagy időpontban juthatnak be a lakásba.

b. Forgatókönyvek

i. „Hazaértünk”: Hazaérkezés előtt mobiljáról gombnyomásra, vagy hangvezérléssel indítsa el a „Hazaértünk” forgatókönyvet. A kertkapu, garázskapu automatikusan nyíli, a már sötét van felkapcsol a kerti és előszoba világítás, bekapcsol kedvenc zenéje.
ii. „Alszunk”: minden világítás lekapcsol, redőnyök lehúznak, fűtés lejjebb kapcsol

c. Otthon automatizálás

i. A fűtés, hűtés, árnyékolás a szokásaihoz igazítva automatizálható
ii. Tűz, füst, CO, vízfolyás esetén automatikus vészforgatókönyvek indulnak és megvédik testi épségét és ingatlanát.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, keressen minket bizalommal!

 

TEDD KÉNYELMESEBBÉ OTTHONOD!
kenyelem_145x145_oott_hub_2018

Kényelem

Irányítsd a fűtést, klímát, világítást, redőnyöket, garázs- és kertkaput és még sok minden mást a mobilodról. Az OOTT mobil alkalmazással bárhonnan irányíthatod otthonod.

megtakaritas_145x145_oott_hub_2018

Megtakarítás

Csak akkor és annyit fűts, hűts, amikor szükséges. Automatizáld a fűtést, klimatizálást, árnyékolást. Az OOTT gondoskodik otthonod hatékony energia felhasználásáról.

biztonsag_145x145_oott_hub_2018

Biztonság

Mindig tudj mindent otthonodról, kapj riasztást mobilon a füst, szénmonoxid, csőtörés érzékelőktől, vagy akár arról is, ha nyitva hagytad a hűtő ajtaját. Az OOTT gondoskodik otthonod biztonságáról.

KINEK AJÁNLJUK AZ OKOS OTTHON MEGOLDÁST?

Új, vagy korábban épült lakásokba/házakba, irodákba.

veses_nelkül_145x145_oott_hub_2018

Vésés nélkül

Nincs szükség vésésre, nincs kosz a kiépítéskor, költséghatékony, bármikor bővíthető/átalakítható/személyre szabható megoldás

meglevo_145x145_oott_hub_2018

Meglévő eszközökhöz is

Minden nagy gyártó rendszerével kompatibilis – a legtöbb meglévő eszköz (árnyékoló távirányítók, kapunyitók, fűtési rendszerek, légkondicionálók stb) Apple HomePod, Google Home, Philips Hue, Alexa felhasználható

sosem_avul_el_145x145_oott_hub_2018

Sosem avul el

Az OOTT által használt nyílt rendszert a világon egyszerre sok százan fejlesztik. Így minden újonnan megjelenő eszköz és technológia már néhány hét alatt megjelenik a rendszerben és azonnal használható.

VEZÉRELJ MINDENT!