LOADING...

Okos hőmérőkkel egyszerű az élet: a hűtő biztonságától az ideális hőmérsékletig

Teljesen megszokott, hogy a lakásunk, házunk, kertünk, vagy akár medencénk hőmérsékletét is szeretjük tudni. Azonban az okos otthon rendszerünkkel (OOTT hub) a mérések értéke már nem csupán egy adat, hanem bizonyos feltételekkel akár utasítás vagy figyelmeztető jelzés is lehet.

Okos hőmérő = teljes kényelem

Most sorra veszünk néhány kényelmi funkciót. Természetesen ezek igénytől függően a végtelenségig variálhatók, sőt, akár komplett csomagokat is beállíthatunk az OOTT hub segítségével.

Szól, ha nyitva maradt a hűtő

Nézzünk például egy a hűtőszekrényben elhelyezett ceruzaelemekről működő hőmérőt, ami percenként jelzi a központ felé az aktuális hőmérsékletet. Egy-két nap alatt kitapasztalhatjuk, mi is a megszokott, optimális hőmérséklet, majd ezt követően pár fok hozzáadásával beállíthatunk egy egyszerű üzenetküldést, ha baj van; „Hé, nyitva maradt a hűtő ajtaja”. Sok bosszúságtól védhet meg minket ez az alig pár ezer forintos beruházás.

Ha jön a kánikula, kinyílik az árnyékoló, leengednek a redőnyök

Tökéletes kényelmet nyújthat a teraszon elhelyezett hőmérő is, ami bizonyos hőfok felett automatikusan kinyitja a motoros árnyékolót, amit az este közeledtével be is csukna, beavatkozás nélkül. Természetesen ugyanezt beállíthatjuk a redőnyöknél is, például 30 fok felett egyszerűen leengednek.

Szintén nagy melegben tesz jó szolgálatot egy okos hőmérő. Ilyenkor mi jöhet jobban annál, mint hogy a légkondicionáló automatikusan lehűti a túlmelegedett lakást, ha annak hősége meghaladja a beállított határértéket.

Tökéletes vízhőmérséklet és zöldellő pázsit

Jó lenne például 28 fokos medencében pancsolni a gyerekekkel, mire leérünk a nyaralóba? Egyetlen érintés a mobilon, és mire megérkezünk a családdal, már ugorhatunk is egy fejest a megfelelő hőmérsékletű vízbe.

Ha pedig hosszabb ideig nem tartózkodunk otthon, és hirtelen felmelegedne a levegő, vagy betörne a kánikula, akkor érdemes beállítani az OOTT hubot, hogy egy bizonyos átlagos hőfok felett még egy locsolást elindítson. Így ugyanis biztos, hogy nem ég ki a gyönyörű pázsit és nem száradnak el a burjánzó virágok.

A borrajongóknak is segíthet

A borrajongóknak is teljes biztonságot nyújt ez a kis okos kütyü, alkalmazásával nem kell a borkedvelők rémálmától tartanunk, hiszen a borospincében mindig állandó lesz a hőmérséklet.

 

Okos otthon rendszerünk (OOTT hub) használata csupa hasonló kényelmi és biztonsági megoldás lehetőségét nyújtja.

TEDD KÉNYELMESEBBÉ OTTHONOD!
kenyelem_145x145_oott_hub_2018

Kényelem

Irányítsd a fűtést, klímát, világítást, redőnyöket, garázs- és kertkaput és még sok minden mást a mobilodról. Az OOTT mobil alkalmazással bárhonnan irányíthatod otthonod.

megtakaritas_145x145_oott_hub_2018

Megtakarítás

Csak akkor és annyit fűts, hűts, amikor szükséges. Automatizáld a fűtést, klimatizálást, árnyékolást. Az OOTT gondoskodik otthonod hatékony energia felhasználásáról.

biztonsag_145x145_oott_hub_2018

Biztonság

Mindig tudj mindent otthonodról, kapj riasztást mobilon a füst, szénmonoxid, csőtörés érzékelőktől, vagy akár arról is, ha nyitva hagytad a hűtő ajtaját. Az OOTT gondoskodik otthonod biztonságáról.

KINEK AJÁNLJUK AZ OKOS OTTHON MEGOLDÁST?

Új, vagy korábban épült lakásokba/házakba, irodákba.

veses_nelkül_145x145_oott_hub_2018

Vésés nélkül

Nincs szükség vésésre, nincs kosz a kiépítéskor, költséghatékony, bármikor bővíthető/átalakítható/személyre szabható megoldás

meglevo_145x145_oott_hub_2018

Meglévő eszközökhöz is

Minden nagy gyártó rendszerével kompatibilis – a legtöbb meglévő eszköz (árnyékoló távirányítók, kapunyitók, fűtési rendszerek, légkondicionálók stb) Apple HomePod, Google Home, Philips Hue, Alexa felhasználható

sosem_avul_el_145x145_oott_hub_2018

Sosem avul el

Az OOTT által használt nyílt rendszert a világon egyszerre sok százan fejlesztik. Így minden újonnan megjelenő eszköz és technológia már néhány hét alatt megjelenik a rendszerben és azonnal használható.

VEZÉRELJ MINDENT!