LOADING...

Ezért kellhet neked okos otthon rendszer!

Vannak, akik úgy vélik, hogy az okos otthon kialakítása drága, bonyolult, és nem éri meg, pedig az igazság az, hogy nem bonyolult – tény, hogy szükséged lesz hozzá egy okos otthon rendszerre – nem drága és szinte bármilyen otthont „fel lehet okosítani” egy megfelelő okos otthon rendszer segítségével. Ebben a cikkben összegyűjtöttük az ilyen otthonok néhány vonzó tulajdonságát, elmondjuk, hogy miért éri meg, és bemutatkozik az egyik legjobb okos otthon rendszer is.

Tények az okos otthon rendszerről

Számtalan tény szól az okos otthon, és az okos otthon rendszer mellett. Tény, hogy az okos otthon rendszer nem drága, hiszen már pár százezer forint ráfordítással kényelmes, energiatakarékos otthonod lehet. Tény az is, hogy az okos otthon vezérlése és a benne rejlő lehetőségek kiaknázása nem bonyolult, nagyjából egy távirányító használatát kell megtanulnod, ez elég is lesz arra, hogy vezéreld az okos otthon rendszer segítségével az egyes megoldásokat. Az is tény, hogy megéri: nem csak azért mert kényelmes, hanem azért is mert azonnal megnöveli az otthonod értékét akár 10%-kal úgy, hogy nem igényel nagy átalakítást, mert legtöbbször utólag, vezeték vésése nélkül is beépíthető az okos otthon rendszer.

Összegyűjtöttünk 3 okot, amiért érdemes okos otthonban gondolkodnod.

Ezért gondolkodj okos otthon rendszerben

Azért mert egy okos otthon rendszer szinte csak előnyöket ad neked, és az otthonodnak. Kényelmes, biztonságos, energiatakarékos, és a kiépítése sem bonyolult. De nézzük milyen érzelmi többletet nyújt számodra.

1: A biztonság egy magasabb foka.

Az ma már teljesen természetes, hogy több olyan eszköz van az otthonodban, amelyek a biztonságodért, a kényelmedért felelnek. Ha nyitva felejted a hűtőd ajtaját, világít és villog. A szénmonoxid érzékelő fülsiketítő hanggal jelzi, ha magas a CO szint az otthonodban. A bejárati ajtó pedig jelez, ha kinyitják. Ezek mind passzív védelmi eszközök: meg nem védenek, a gondot nem oldják meg, mindössze jelzik.

Ezzel szemben, ha van egy okos otthon rendszer – olyan amelyik „okossá” varázsolja az otthonodat – akkor azonnal szintet lép a biztonságod. Az ilyen okos otthon rendszer – ha például – gázszivárgást észlel, nem csak jelez, hanem aktívan tesz ellene: bekapcsolja az elszívódat. Ha a kifolyik a kádból a víz, nem csak villog valahol egy lámpa, hanem egy okos otthon megoldás elzárja a csapot.

De beprogramozhatod arra is, hogy ha elutazol akkor egy olyan programot futtasson mintha otthon lennél: felhúzza, és leengedi a redőnyödet, fel és lekapcsolja a villanyt.

Ezek már aktív védelmi és biztonsági rendszerek.

2: Mert takarékos

Az okos otthon rendszered segítségével sokat tudsz takarékoskodni. Például vezérelhetsz vele egy olyan okos fűtés rendszert, aminek a segítségével az életritmusodnak, a napi rutinodnak megfelelően tudod állítani a fűtést: ott és akkor lesz meleg, ahol, és amikor akarod. Ugyanezt meg tudod tenni a világításoddal is: akár azt is beállíthatod, hogy melyik szobában mikor milyen fény legyen, de akár azzal is takarékoskodhatsz, hogy amikor megfelelőek kint a fényviszonyok, akkor a redőnyt felemeli az okosotthon vezérlésed, ha pedig sötét van automatikusan leengedi.

3: Mert kényelmes

Garantáljuk, hogy kényelmes lesz. Nem csak azért, mert a legtöbb eszköz az okos otthon rendszer miatt „önmagától fog működni”, hanem azért is mert a házad kényelemre programozhatod. Ha hazafelé jössz az autóddal érzékeli és a megfelelő pillanatban, kinyitja neked a garázskaput, és felkapcsolja a villanyokat. Minden szobádban akkor lesz kellemes meleg amikor akarod, sorolhatnánk. Szinte mindent egy telefonos okos alkalmazáson keresztül tudsz majd vezérelni és bármit, bármikor felülírhatsz, megváltoztathatsz. Az okos otthon a megszokható, és szerethető kényelmed.

OOTT HUB az okos otthonod központja

A legjobb okos otthon rendszerek ma már szinte mindent tudnak vezérelni és szinte minden segítséget megadnak számodra. Az OOTT HUB az egyik legjobb okos otthon rendszer, mely kiépítéséhez nem kell vésni, nem igényel átalakítást, gyors, és az okos otthonod lelke lesz.

Ha szeretnél okos otthont kattints, segítünk!

TEDD KÉNYELMESEBBÉ OTTHONOD!
kenyelem_145x145_oott_hub_2018

Kényelem

Irányítsd a fűtést, klímát, világítást, redőnyöket, garázs- és kertkaput és még sok minden mást a mobilodról. Az OOTT mobil alkalmazással bárhonnan irányíthatod otthonod.

megtakaritas_145x145_oott_hub_2018

Megtakarítás

Csak akkor és annyit fűts, hűts, amikor szükséges. Automatizáld a fűtést, klimatizálást, árnyékolást. Az OOTT gondoskodik otthonod hatékony energia felhasználásáról.

biztonsag_145x145_oott_hub_2018

Biztonság

Mindig tudj mindent otthonodról, kapj riasztást mobilon a füst, szénmonoxid, csőtörés érzékelőktől, vagy akár arról is, ha nyitva hagytad a hűtő ajtaját. Az OOTT gondoskodik otthonod biztonságáról.

KINEK AJÁNLJUK AZ OKOS OTTHON MEGOLDÁST?

Új, vagy korábban épült lakásokba/házakba, irodákba.

veses_nelkül_145x145_oott_hub_2018

Vésés nélkül

Nincs szükség vésésre, nincs kosz a kiépítéskor, költséghatékony, bármikor bővíthető/átalakítható/személyre szabható megoldás

meglevo_145x145_oott_hub_2018

Meglévő eszközökhöz is

Minden nagy gyártó rendszerével kompatibilis – a legtöbb meglévő eszköz (árnyékoló távirányítók, kapunyitók, fűtési rendszerek, légkondicionálók stb) Apple HomePod, Google Home, Philips Hue, Alexa felhasználható

sosem_avul_el_145x145_oott_hub_2018

Sosem avul el

Az OOTT által használt nyílt rendszert a világon egyszerre sok százan fejlesztik. Így minden újonnan megjelenő eszköz és technológia már néhány hét alatt megjelenik a rendszerben és azonnal használható.

VEZÉRELJ MINDENT!